Egy ismeretlen ismerős



Néha, nagyon váratlanul olyan személyek tudnak inspirálni, akikről pár perccel azelőtt nem is tudtam, hogy léteznek. Margaret Moth, a CNN-nek dolgozó operatőr ma elhunyt. Na és? Azt sem tudom, ki az. Nem ismerem. Aztán elolvastam a CNN róla szóló cikkét, megnéztem a két tízperces filmecskét és csak arra tudtam gondolni, hogy tisztára kár, hogy nem ismertem. Nem semmi!

(valami bug van a CNN embed-kódjában, random módra rakja be az első videót kétszer, vagy a másodikat kétszer, vagy elsőt és másodikat... berakom az egyiket, a másik a fenti linken elérhető)

3 beszólás:

Farkas Edit írta...

Csakazért is beszólok neked :P

Ime egy kihívás... Mind olvasgattam a blogokat, nem árulom el kikét, de... mind férfi... és tudod mi a közös bennük? Mindenik szakmáról érdeklődésről szól. Igaz egyiket sem azért írják hogy a legbensőbb gondolataikat osszák meg. Te beválalod?

Én személy szerint szeretnem látni a másik oldalt... (férfi szemszöge) Nőről, szerelemről, szakításról... És őszíntén.. azt ami szégyen... de mégsem az, csak emberi, és igaz. Nos?

Csiki Attila-József írta...

Te aztán nem semmizel:))

Hát igen, ez kihívás. Benne vagyok egy komfortzónában, te hozzám szólsz és meghívsz, hogy ebből kilépjek. Igen, azt hiszem ez a kihívás definiciója.

És pont nekem említed ezt, aki hat éve nincs kapcsolatban... Ettől dupla kihívás.

De nem utasítom vissza, lehet, hogy nekem ez kell.

Csak azt nem tudom igérni, hogy egy-két napon belül. Kell érjen a dolog.

kösz a ki-hívást;)

Farkas Edit írta...

Azta, erre lennék én igazán kiváncsi!!! egyedül lenni, jobb? Előnyei, hátrányai... ha van olyan...

Kíváncsian várom az első "nem szégyenlem" cikked. :P

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger