Aki kapja, marja

Pár hete arra lettem figyelmes, hogy egy karton gyömbérsör teljesen elázott. Az egyik dobozon volt egy tűhegynyi törés, amin keresztül kifolyt a lé, négy másikon semmi nyoma törésnek, ütődésnek, azok csak egyszerűen üresek voltak. Azokat, amelyekben érezhetően kevesebb volt - természetesen nem tettem patikai mérlegre az összeset - eltettük "emlékbe", a többit, amely jónak tűnt, kartonból kivéve maradhatott a polcon. Ma délben arra lettem figyelmes, hogy a polcról ismét csöpög a gyömbérsör, most is kb 5 doboz volt nagyrészt üres. Lyuknak, ütődésnek semmi nyoma. Mivel már kezdett idegesítő lenni az egész, felhívtuk az ügyfélszolgálatot, hogy "gyártási hibára gyanakodunk". Meg sem lepődtek az elmondottakon, egy rövid kémialeckét adtak le:
"Tudják, van elsődleges korrózió és másodlagos korrózió. Az üdítős dobozaink belső fele le van kezelve korrózió ellen, az csak akkor folyik ki, ha lyuk keletkezik a doboz oldalán. Elsődleges korrózió ellen tehát védve van. Másodlagos korrózióról akkor beszélünk, amikor egy lyukas dobozból kifolyt az üdítő, és" - most érdemes figyelni - "kívülről szétmarja a többi üdítősdobozt"...
Itt, azt hiszem, csak nyelni lehet, méghozzá egy jó nagyot.

Jól értettem? Az eminens cég nyilvánosan és hivatalosan belátta, hogy olyan üdítőt gyárt, ami a fémet is szétmarja? És még nem rohanta le őket a US Army??

0 beszólás:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger