Vili bácsi megmondja

Komolyan, ez az ember egy zseni. Egy előző interjúban azt az érvet hozza fel, hogy istennek léteznie kell, mert nem tudjuk, hogyan működik az apály és a dagály. Erre valakik egy teljesen legitim kérdést tettek fel, itt jön a válasz:



Szemelények: "Ok. Hogy került oda a Hold? S a Nap? Kétségbeesettek vagytok, komolyan. S a Marson miért nincs? A Mars hogy került oda? A Hold hogy került oda? Az amőba ami kimászott a vízből, hogy került oda? A Hold hogy került oda? Nagyobb hit kell hogy az ember ne higgyen s azt mondja, szerencse volt az egész, véletlen, mint az, hogy hinni egy istenségben".

Apropó szerencse és véletlenek, már egy ideje megígértem, hogy erről is írok, de úgy történt, hogy nem jött össze. No de hamarosan ez is lesz no.

Csak meg ne kérdezzétek, hogy "s ez hogy került ide"...kérlek...

4 beszólás:

Farkas Edit írta...

Hihetetlen ez a pali... mi az hogy hogy került odaaaa a Hold???? esküszöm, felmérgesített.... Plusz hogy teljesen arogáns, lenéző válaszokat ad. Ha egy szerény embertől jönne ez a válasz, akkor talán meggondolnám, de ez milyen pökhendi hé... na köszönöm!

mzsolt írta...

Meg kéne kérdezni tőle, hogy miért nem adott Youtube-ot Jézusnak, most sokkal egyszerűbbek lennének a dolgok... :)

mzsolt írta...

Mármint Isten miért nem adott... Ej no, sietek.

Csiki Attila-József írta...

Bill bácsi az egyik legnépszerűbb médiaszemélyiség az Egyesült Államokban, a Fox-nak dolgozik. Rengetegen szeretik, csodálják a brilliáns intellektusát. Van rá tömegigény.

Nehogy most azzal jöjjetek, hogy "a tehénszar finom dolog, elvégre hatmilliárd légy nem tévedhet..."

Kérem, kicsit nagyobb tisztelettel beszélni Bill O'Reillyről. Ő egy meg nem értett zseni.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger